Bıçaklanarak öldürüldü

 İzmir’in Yenişehir semtinde, 42 yaşındaki Hulusi Yılmaz bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.  Polis, 2 çocuk babası Yılmaz’ı kimin öldürdüğünü bulmak çalışma başlattı. Bugün saat 06.00 sıralarında işe gitmek için yola çıkan bazı vatandaşlar, Tepecik Köprüsü alt tarafındaki Aziziye Parkı yanında bir erkeğin kanlar içinde yerde yattığını görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

   Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede, vücudunun 4 yerinden bıçaklandığı belirlenen erkeğin öldüğü anlaşıldı. Polisin yaptığı incelemede, ölenin, Aliağa’daki bir nakliye firmasında hamallık yapan Hulusi Yılmaz olduğu belirlendi.

  İzmir Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, eşinden 5 yıl önce boşanan ve Menemen ilçesinde yaşadığı belirtilen Yılmaz’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hulusi Yılmaz’ın cesedinin başında bulunan boş cüzdanı, akıllara gasp cinayeti ihtimalini getirdi. Polis, Yılmaz’ı kimin öldürdüğünü belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.