Denizlispor'da Tugay Kerimoğlu gündemde

   Denizlispor’da geçen sezonun son 4 haftasında takımın başına getirilen Teknik Direktör Özcan Bizati, Bolu kampı öncesi görevden alınırken takımın başına Tugay Kerimoğlu'nun getirilmesi planlanıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çelikkol’un görevden alındığını telefonla bildirdiği Bizati kararın kendisi için sürpriz olmadığını söylerken, yönetimin teknik direktör Özcan Bizati'nin 2 hafta önce gönderilmesini kararlaştırdığı öğrenildi.

   Önceki hafta istediği transferlerin yapılmamasından yakınan Özcan Bizati, "Şampiyonluğa oynayacağız' dediler ama eylemlerle söylemler uyuşmuyor. Bırakın kadroyu güçlendirmeyi, eridik gittik" diyerek yönetimi eleştirmişti.

Bizati ile aynı hedefe yoğunlaşamadıklarını ifade eden Başkan Süleyman Urkay ise bu kararın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Urkay şöyle konuştu: "Özcan Bizati iyi bir teknik adam. Ancak, 'Yönetim halkı kandırıyor' dedikten sonra birlikte devam etme şansımız yoktu. Yönetime transfer listesi verdiği doğru ama biz kulübün gerçeklerine uygun transfer yapabiliriz. 'Altyapıyla uğraşmamam' dedi. Her şeye rağmen kendisiyle bir süre daha çalışabilirdik, ama tereddütlü bir süreç yaşamak istemedik ve sezon başlamadan yollarımızı ayırma kararı aldık. Kendisine kararı ilettik, teknik adam arayışlarımıza başladık."

TUGAY KERİMOĞLU SÜRE İSTEDİ

   Özcan Bizati ile yolları ayırdıktan sonra teknik adam arayışına başlayan Denizlispor yönetimi, Tugay Kerimoğlu’na teklif götürdü. Genç Milli Takımlar Altyapı Koordinatörlüğü görevini yürüten Kerimoğlu’nun düşünmek için süre istediği, kararını bir iki gün içinde vereceği belirtildi. Kerimoğlu olumlu yanıt verirse sözleşme imzalayıp Bolu kampına katılacak.