İlişki teklifinde bulunan arkadaşını öldürdü

Karabağlar'da, birlikte alkol aldığı K.Y, ayaklarıyla ezerek öldürdüğü iddia edilen E.K., kırmızı renkli motosikleti ve dövmesinden yola çıkan polis tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden E.K., alkol aldıktan sonra kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediği için Kenan Y'yi öldürdüğünü ileri sürdü.

Dün saat 07.30 sıralarında 661/1 sokak 48 numarada meydana gelen olayda, yolda erkek cesedi gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Adrese gelen polis ekiplerinin incelemesinde, tartaklandıktan sonra başı ve vücudu ezilerek öldürülmüş olan kişinin 50 yaşındaki Kenan Y.'nin olduğu belirlendi. Aynı sokak üzerindeki mobilya dükkanında cilalama işlerini yapan bir çocuk babası Kenan Y cesedi, nöbetci savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR

Olayın ardından vücudunun alt bölümü çıplak halde bulunan Yetişkul’u öldüren kişinin yakalanması için polis soruşturma başlattı. Sokak üzerinde ve işyerinde araştırmalar sonrasında polis, Kenan Y.'nin eşi Bircan Y.’nin da bilgisine başvurdu. Eşinin evlerinin yanındaki tekel büfesinde daha önce görmediği bir kişiyle sokakta alkol aldığını söyleyen Bircan Y.'nin, bu kişinin kollarında dövmeler olduğunu ve kırmızı renkli motosikleti bulunduğu bilgisini verdi. 

İLİŞKİ TEKLİF EDİNCE ÖLDÜRMÜŞ

Elde ettiği bilgiler sonrasında polis, adının E. olduğunu öğrendiği şüpheninin kimliğini, muhtarlık kayıtlarındaki araştırmada tespit etti. Aynı mahallede oturan 22 yaşındaki E.K. polislerce gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden E.K., tekel büfesi önünde alkol aldıktan işyerine gittikleri Kenan Y.’nin kendisiyle cinsel birliktelik istemesine sinirlendiğini bunun üzerine de onu dövdüğünü anlattı. E.K., yere düşen Kenan Y.’nin daha sonra üzerine çıkıp ayaklarıyla ezdiğini, öldüğünü anladıktan sonra da kaçtığını ileri sürdü. 

Mobilyacıdaki alkol şişesinde de yine şüphelinin parmak izleri saptandı. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Kenan Y., toprağa verilmek üzere memleketi Eskişehir’e götürüldü. Uyuştuucu madde bulundurmak ve yaralama suçlarından kaydı bulunan E.K.’nin ise, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.