Manisa'da Ak Parti adayını Başbakan açıklayacak

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, partinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayının kentte yapılacak halk oylamasından ardından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi. 

Manisa’da AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları arasında adı geçen AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, yerel seçimler öncesi basın bürolarını ziyaretlere başladı. Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Başkanı AK Parti’li Hayrullah Solmaz ve parti teşkilatı üyeleri ile DHA Manisa Bürosu’nu ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Solmaz, Manisa’nın Hüseyin Tanrıverdi’yi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmek istediğini savunarak, "Bizim için Manisa’yı bilen aday çok önemli. Sayın Tanrıverdi’nin Manisa’ya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının, kentimize çok şey kazandıracağına inanıyorum" diye konuştu. 

'BAŞBAKAN AÇIKLAYACAK'

AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi de, adının Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında geçmesinin kendisini gururlandırdığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Adayımızı ne zaman, nasıl belirleyeceğimiz ve hangi zamanda açıklayacağımız konusunda tecrübe kazanan bir partiyiz. Manisa’da önce bir halk yoklaması ve ardından bir temayül yapılacak. Daha sonra belirlenen kişi veya kişiler Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gidecek. Liderimiz kimi uygun görürse o adayımız olacak. Sayın Başkanımız Eylül ayı sonu veya Ekim ayının ilk haftasında Manisa’ya ziyarette bulunacak. Bu ziyarette hem Manisa’ya müjdeler verecek, hem de Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıklayacak."