Edip Akbayram hayranlarıyla buluştu

   Lozan Antlaşması’nın 90. yılı kapsamında Şişli’de sahne alan Edip Akbayram hayranlarını unutulmaz bir gece sundu. Şişli Belediyesi ve İnönü Vakfı tarafından düzenlenen Lozan Antlaşmasının 90. Yılı nedeniyle Şişli Cevahir AVM önünde etkinlik düzenlendi. Edip Akbayram’ın sahne aldığı etkinlikte vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

   Konsere, İnönü Vakfı kurcusu Özden Toker İnönü, Ankara CHP Milletvekili Gülsüm Toker yine Ankara CHP Milletvekili Hayri İnönü ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Konser arasında düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan İnönü Vakfı Kurucusu Özden Toker; “Lozan’ın 90. Yıldönümünü İnönü’nün kızı olarak, bu kadar güzel kutlamama imkan yoktu siz buna imkan verdiniz. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

   Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül; “bugün burada Lozan akşamında iftarlarımızı beraber açtıysak, bu güzel ramazan ayında bu konseri dinleyebiliyorsak, bunu Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye borçluyuz” dedi. Ardından Şişli Belediye başkanı Sarıgül; İnönü Vakfı Kurcusu Özden Toker ve Edip Akbayram’a bir demet çiçek takdim etti. Yaklaşık 3 saat süren konser Edip Akbayram’ın şarkılarıyla sona erdi.