Havalimanında evlilik teklifi

 Royal Caribbean International firmasına ait 'Celebrity Solstice' adlı kruvaziyer gemisinin şef barmeni 26 yaşındaki Tuğberk Madan, aynı gemide muhasebe müdürü olan Kırımlı 29 yaşındaki Dilara Gumerova’ya, Milas-Bodrum Havalimanı’nda evlilik teklifinde bulundu. Gumerova, Madan’ın evlilik teklifini kabul etti.

Muğlalı Tuğberk Madan, iki yıl önce şef barmen olarak çalıştığı 'Celebrity Solstice' adlı kruvaziyer gemisinin muhasebe müdürü Dilara Gumerova’yla tanıştı. Madan’la Gumerova’ın arkadaşlıkları zaman içinde aşka dönüştü. Bir süre önce yıllık iznini alarak Rusya’da yaşayan ailesinin yanına giden Dilara Gumerova, Muğla dönüşünde hoş bir sürprizle karşılaştı.



Dilara Gumerova’yı karşılamak için Milas-Bodrum Havalimanı’na gelen Tuğberk Madan, elinde İngilizce 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankartla dış hatlar terminalinde beklemeye başladı. Madan uçaktan inerek dış hatlar terminaline gelen Gumerova’yı elindeki pankartı kaldırarak karşıladı. Pankartı görünce şaşkına dönen Dilara Gumerova, koşarak Tuğberk Madan’ın boynuna sarıldı ve "Evet" dedi. Madan önünde diz çöktüğü Gumerova’nın parmağına nişan yüzüğü taktı.

Büyük bir heyecan yaşadığını belirten Tuğberk Madan, "Dilara’yı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım" dedi. Dilara Gumerova da "Tuğberk beni çok şaşırttı. Dünyanın en ilginç evlenme teklifi alanların arasına girdim. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.