Fikret Orman müjdeyi verdi

   Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin’in transferiyle ilgili, "Transferi bitti, yapıldı. Sözleşmesini de şu anda imzalamıştır. Birkaç gün içerisinde kampa katılır" dedi.

1 ay önce Beşiktaş’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda ikinci kez başkan seçilen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’le görüştü. 1,5 saat süren görüşmenin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Orman, "Yeni yönetim kurulunun nezaket ziyareti herhangi bir başka nedeni yok" dedi.

"TOLGA ZENGİN TRANSFERİ BİTTİ"

Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transferine ilişkin soru üzerine Orman, "Transferi bitti, yapıldı. Sözleşmesini de şu anda imzalamıştır. Birkaç gün içerisinde kampa katılır" dedi.

"KAÇ ODASI VAR, YATAK NEREDE DİYE SÖYLENME ŞANSIMIZ YOK"

Beşiktaş’ın yeni sezonda maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayacak olması nedeniyle taraftarlardan stadın kapasitesine ilişkin tepki gelmediğinin sorulmasına ilişkin ise Orman, "Biz evimizi yıkıyoruz ve başka birisinin evine misafirliğe gidiyoruz. Kaç odası var, yatak nerede şeklinde söylenme şansımız yok. Bu sezonu en iyi durumda bitirip stadımıza dönmemiz lazım" ifadelerini kullandı.