Ağabeyinin yanına gömüldü

Bodrum’un Ortakent-Yahşi Beldesi’ndeki bir okulun bahçesindeki izolasyon için kazılan çukurda çalışırken göçük altında kalarak hayatını kaybeden atlet Murat Karabaş’ın cenazesi gözyaşları içinde defnedildi.

Talihsiz gencin Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’ndaki cenazesi, öğleden sonra yakınları tarafından alınarak Bitez Beldesi’ndeki Rüştü Kaynak Camii’ne getirildi.

 

Buradaki cenaze törenine Karabaş’ın babası Yıldırım Karabaş, annesi Makbule Karabaş, ağabeyi Ferhat Karabaş, kardeşi Engin Karabaş, nişanlısı Nurcan Alagöz, yakınları, sporcu arkadaşları ve sevenleri katıldı.

İkindi vakti beklenmeden kılınan namazın arından Karabaş’ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Bitez Belde Mezarlığı’na götürülerek, daha önce, kendisi gibi 29 yaşında trafik kazasında yaşamını yitiren ağabeyi Mehmet Karabaş’ın mezarının yanında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nurcan Alagöz, baş ve ayak ucuna birer selvi fidanı dikip, suladığı nişanlısının mezarını öptü. Nişanlısının mezarı başında bol bol dua okuyan Alagöz, yakınları tarafından güçlükle koluna girilerek, uzaklaştırıldı.