Denizlispor teknik adamını arıyor

   Denizlispor, Özcan Bizati’nin görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına devam ediyor. PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor.

   Yeni sezon hazırlıklarının Denizli etabında teknik direktör Özcan Bizati ile çalışan Denizlispor, kampın son gününde hocayla yolların ayrılmasıyla Bolu Kampı’na yardımcı antrenörler eşliğine gitti. Bir yandan oyuncu transferi ile ilgilenen Denizlispor yönetimi diğer yandan da teknik direktör arayışına girdi.

ROTAYI DENİZLİLİ TEKNİK ADAMLARA ÇEVİRDİ

   İlk olarak Tugay Kerimoğlu’na teklif götüren ancak olumsuz yanıt alan yönetim rotasını Denizlili teknik adamlara çevirdi. Ali Yalçın ve Yaşar Güngör üzerinde duran yeşil siyahlı yönetimin kısa süre içinde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor.

   Kısa süre içinde bir teknik direktörle anlaşmaya çalıştıklarını belirten Denizlispor Basın Sözcüsü Yasin Özpek, ‘’Lige Bolu’da hazırlanan takımımızın başına en iyi teknik adamı getirmek için uğraşıyoruz. Görüştüğümüz hocalar var. Kısa süre içinde bir hocayla anlaşarak artık transfere ve lige konsantre olmak istiyoruz’’ dedi. Öte yandan Denizlispor Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Rustavi ekibi ile karşılaşacak.