İş bulmasını sağlayan arkadaşını öldürdü

Yenişehir'de, bıçaklanarak öldürülen 42 yaşındaki Hulusi Yılmaz’ın katil zanlısı olarak arkadaşı A.Ç., yakalandı. Yılmaz’ın belediyede iş yapan bir taşeron firmada işe girmesini sağladığı katil zanlısı A.Ç.’yi, görgü tanıklarının duyduğu “Ne yaptın Aşkın” sözü ele verdi. 

Geçen pazartesi saat 06.00 sıralarında Tepecik Köprüsü, Aziziye Parkı yakınında meydana gelen olayda, işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, bir erkeğin kanlar içinde yerde yattığını görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede, vücudunun 4 yerinden bıçaklanan Hulusi Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Eşinden 5 yıl önce boşanan ve Aliağa Limanı’nda çalışan Yılmaz’ın katil zanlısının yakalanması için Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

EVİNDE KANLI GİYSİ VE BIÇAKLA YAKALANDI

Olay yerinden toplanan deliller ile görgü tanıklarının verdiği bilgileri değerlendiren polis, Yılmaz’ın katil zanlısının tanıdığı bir kişi olduğunu tespit etti. Görgü tanıklarının son olarak Hulusi Yılmaz’ın, “Ne yaptın Aşkın, ben sana ekmek verdim” diye konuştuğunu duyduklarını söylemesi üzerine, araştırmalar bu isim üzerine yoğunlaştırıldı.

Yılmaz’ın, geçmişte belediyede iş yapan taşeron firmada işe aldırdığı ancak sonra tekrar işsiz kalan A.Ç.adlı arkadaşı olduğu saptandı. Buca ilçesindeki evinde saklanan A.Ç., gözaltına alındı. Yenişehir semtinde tavuk satan A.Ç.’nin evinde kanlı elbiseler, ayakkabı ile bıçak ele geçirildi. Suçlamaları kabul etmeyip kanların kestiği tavuklara ait olduğunu ileri süren A.Ç., sevkedildiği adliyede tutuklandı. Bu arada A.Ç.’nin evinde bulunan eşyalar üzerindeki kan örnökleri ile öldürülen Hulusi yılmaz’ın kanının eşleştirilmek üzerü kriminal laboratuarına gönderildiği bildirildi.