Balıkesir'de Karikari'de antremanlara katıldı

   PTT 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un üçüncü etap çalışmaları Alihikmetpaşa Tesisleri’nde başlarken, vize sorunu yüzünden Bolu kampına katılamayan Kwame Karikari de antrenmanda yer aldı. Balıkesirspor’un profesyonel liglerdeki ilk yabancı futbolcusu olan Ganalı golcü, "Balıkesir'e isteyerek geldim. Burada hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

   Sol ayağına hakimiyeti ve hırslı çalışmasıyla dikkat çeken Karakiri yeni saç modeli ve küpesiyle de ilgi odağı oldu. Karikari, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Tottenham’ın forveti Emmanuel Adebayor'u örnek aldığını belirtti. Teknik direktör İsmail Ertekin, geçen sezon şampiyon olan takımın iskeletini koruyup, kaliteli takviyeler yaptıklarını hatırlatarak, "Eli ayağı düzgün bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Üç hazırlık maçı planlıyoruz. Sezon açılışında Süper Lig ya da 1'inci Lig’den bir rakibi ağırlamak istiyoruz. Amacımız Balıkesir’i en iyi şekilde temsil etmek" dedi. Kadronun 26 kişi olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik direktör, iki yabancının daha gelmesi halinde bazı futbolcuları kiralık gönderip, kadroyu 24’e çekebileceğini söyledi.

SELÇUK KABAN İMZAYI ATTI

   Balıkesirspor'un uzun süredir denediği Selçuk Kaban, teknik heyetten geçer not aldı ve kırmızı beyazlı kulüple üç yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor'un bu sezon renklerine bağladığı 13’üncü futbolcu olan gurbetçi oyuncu, futbola başladığı Almanya'da FC Köln, A.Aachen, SF Troisdorf, FC 08 Hamburg ve Borussia Neunkirchen’de forma giydi. Sağ kanatta ve forvette görev yapan Selçuk Kaban, geçen sezon Alanyaspor’la anlaştıktan sonra aynı gün sözleşmesini feshederek Manavgat Evrenseki’ye imza atmış, burada 6 maçta görev yapmıştı.