Altınordu, forvet hattına güveniyor

   Altınordu’nun geçen sezon fileleri 37 kez sarsan forvetleri Coşkun Yılmaz, DoğanKarakuş ve Gökhan Gümüşsu, yeni sezonda gol hedeflerini 50 olarak belirlediler. Altınordu’nun gol kralları Coşkun Yılmaz ve Doğan Karakuş ile Gökhan Gümüşsu’dan oluşan forvet hattı, yeni sezon hedefini 50 gol olarak belirledi.

   Kocaelispor formasıyla rakip fileleri 22 kez sarsıp krallık tacı takan Doğan Karakuş, Balıkesir ve Altınordu’da 11 gol ulaşan Coşkun Yılmaz ile kırmızı-lacivertli takımda 4 gol sevinci yaşayan Gökhan Gümüşsu, toplamda attıkları 37 golü, yeni sezonda 50’ye yükseltmek istiyor. Üç oyuncu, Ozan Sol, Özkan Toprak ve Gökhan Karadeniz’in de gol şansı yüksek futbolcular olduklarına dikkat çekerken, uzun süreli sakatlığını geride bırakan ve bu sezon kaptanlığa getirilen usta Coşkun Yılmaz, “Sağlam iskeleti koruyup çok daha kaliteli bir takım olduk. Bundan sonra iş bize düşüyor. Altınordu armasını, her geçen gün daha yükseğe taşımalıyız” dedi.

İKİ GÜN İZİN BAŞLADI

   Altınordu, sezon hazırlıklarının ilk bölümünü perşembe yaptığı çalışmayla tamamlarken, futbolculara iki günlük izin verildi. Takım, pazar günü toplanarak ikinci etap kampı için Bolu’ya gidecek. Şeytan, Bolu’da 30 Temmuz'da Karşıyaka, 3 Ağustos’ta Ankaraspor, 6 Ağustos’ta ise Keçiörengücü ile üç hazırlık maçı oynayacak.