Torbalı'da 5 aracın lastikleri kesildi

   İzmir’in Torbalı ilçesinde 5 aracın gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce lastikleri kesildi. Edinilen bilgiye göre, Serdar Genç Caddesi 3035. Sokak'ta bulunan 4 otomobil ve 1 kamyonetin dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce lastikleri kesildi.

   Sabah gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen sürücüler, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. Olay yeri inceleme uzmanları tarafından yapılan incelemede, lastiklerin kesici bir aletle delindiği tespit edildi. Ekipler, araçlar üzerinde parmak izi araştırması yaptı.

   Olayın mağdurlarından Hüseyin Akçay, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için aracına yaklaştığını ve kamyonetin iki lastiğinin de patlak olduğunu gördüğünü belirterek, "Sabah saatlerinde iş yerime gitmek için kalktım. Aracımın yanına gittiğimde kamyonetime ait iki lastiğin de patlamış olduğunu gördüm. Polisi arayarak durumu bildirdim. Daha sonra çevrede yapmış olduğum araştırmada kendi aracım dahil toplam 5 aracın daha lastiklerinin kesici bir aletle patlatıldığını gördüm. Bunu yapanlar bir an önce tespit edilerek, adalete intikal ettirilmeli. Biz alın terimizle kazanıp aldığımız araçlarımıza gözümüz gibi bakarken, kesici aletle lastiklerimiz patlatılmış. Bunu yapan vicdansızdır” dedi. Polis, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.