Muğla'da trafik kazası; 2 yaralı

   Muğla-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Tarlaya uçan araçtaki yaraların bulunması ve kurtarılması için büyük çaba harcandı. Edinilen bilgiye göre; Muğla'dan Köyceğiz istikametine giden Güray Canavarcı (26) yönetimindeki 48 PN 088 plakalı otomobil, Ula ilçesi Esentepe mevkiinden kontrolden çıktı.

   Yoldan 5 metre alçakta bulunan tarlaya uçan araç takla açtı ve çalıların arasında kayboldu. Kaza alanının yakınındaki bir fabrikanın bekçisinin kaza sesini duyması üzerine polis ve 112 ekiplerine haber verdiği öğrenildi. Kaza mahaline gelen ekipler önce aracı aradılar. Çalıların içinde tamamen kaybolan araç zorlukla bulunurken, 112 sağlık ekipleri aracın bulunduğu bölgeye çalılar yüzünden zorlukla ulaşabildiler.

   Aracın üstüne çıkan sürücü Güray Canavarcı'ya müdahalede bulunan ekipler daha sonra aracın içinde bulunan Ufuk Hammaloğlu'nu fark etti. Bilinci tamamen kapalı olan Hammaloğlu, güçlükle araçtan ve araziden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araç sürücüsü Güray Canavarcı polise verdiği ifadesinde, yolda ilerlerken ne olduğunu anlamadığını ve kendini tarlada bulduğunu belirtti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.