Kulağıma sesler geldi, annemi balkondan attım

Küçükçekmece'de akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Coşkun Kalkan, annesini 5 . kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Yaşlı kadın olay yerinde can verirken oğlu gözaltına alındı.

KULAĞIMA SESLER GELDİ, ANNEMİ BALKONDAN ATTIM

Küçükçekmece Gültepe Mahallesi Bilge Sokak'taki binada yaşanan korkunç olay dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 49 yaşındaki Coşkun Kalkan beraber yaşadığı 84 yaşındaki annesi Makbule Güneşler'i, 5. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Güneşler'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, Kalkan'ı gözaltına alarak Kanarya Polis Merkezi'ne götürdü. Coşkun Kalkan'ın polise verdiği ifadesinde, "Evde oturduğum sırada kulağıma sesler geldi. Bu sesler annemin beni kandırdığını, kardeşlerimin üvey olduğunu söyledi. Bunun üzerine de annemi balkondan attım" dediği öğrenildi. 

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Kalkan'ın arkadaşı Bahattin Keskin, "Psikolojik sorunları vardı. Kendisiyle en son sabah görüştüm. Bana, 'Hakkımda dedikodular çıkarıyorlar' dedi. Bir ay önce hastanede tedavi görmüştü, üzgünüz" şeklinde konuştu. Bir görgü tanığı ise arkadaşlarıyla sokakta bulundukları sırada yaşlı kadının yere düştüğünü ve bu sırada oğlunun balkonda olduğunu gördüklerini belirtti.