El freni çekilmeyen kamyon market ve restorana daldı

   Fethiye’de, berbere tıraş olmaya giden sürücünün el frenini çekmeden park ettiği kamyon, karşı şeride geçerek market ve restorana daldı. Market sahibinin eşi ve iki kızı ölümden kıl payı kurtuldu. Kaza, bugün sabah saatlerinde Fethiye’nin Karaçulha beldesi Çalıca Mahallesi’nde meydana geldi.

   Edinilen bilgiye göre, kum yüklü 48 H 9612 plakalı kamyonunun el frenini çekmeyi unutan sürücüsü Hüseyin Yelen (35), aracını tıraş olmak için köprünün yakınına park ederek doğruca berbere gitti. Yaklaşık 15 dakika sonra büyük bir gürültü koptu. Park halinde bırakılan yaklaşık 9 ton kum yüklü olan kamyon, el freni iyi çekilmediğinden hareket edip, orta refüjü aşıp doğruca Mustafa Günlü’ye ait market ile Osman Atılgan’a ait restoranın içine girdi.

   Kazadan saniyeler önce raflarda düzenleme yapan market sahibinin eşi Hacer Günlü ile iki kızı ölümden kıl payı kurtuldu. Büyük bir şok yaşayan Hacer Günlü, baygınlık geçirerek Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından polis ekipleri, güvenlik önlemleri alırken, berberde tıraş olan sürücü Hüseyin Yelen de kamyonunu markette buldu. Olay nedeniyle market ve restoranda büyük hasar meydana geldi.