Bucasporlu Alparslan'a Cihat Arslan kancası

   Ekonomik sorunlar yüzünden transferde somut adımlar atamayan ve takviye çalışmalarında futbolcu satışından gelecek kaynağa bel bağlayan Bucaspor’un imdadına Karşıyaka’nın eski teknik patronu Cihat Arslan’ın çalıştırdığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor yetişti.

   İstanbul temsilcisi, Cihat Arslan’ın geçen sezon yakından izlediği ve transferini istediği sol bek Alparslan Erdem için Bucaspor’un kapısını çaldı. Rus Rubin Kazan’ın da peşinde olduğu Alparslan’ın bonservis bedelini 1 milyon TL olarak belirleyen sarı lacivertli yönetim, uzun süren pazarlık sonucu 650 bin TL’ye kadar indi. İstanbul Büyükşehir Belediye'nin bu rakamı kabul ettiği ve transferin bugün netlik kazanacağı kaydedildi. Rubin Kazan son anda devreye girmezse Alparslan, 2008-09’daki Galatasaray macerasından sonra yeniden İstanbul’un yolunu tutacak.

CENK KAPLAN BİTTİ BİTİYOR

   Dış transferde Azeri Hüseynov haricinde futbolcu alamayan Bucaspor, Bayrampaşa’nın 22 yaşındaki stoperi Cenk Kaplan’la söz kesti. İstanbul temsilcisinde geçen sezon 2'nci Lig’de play off oynayan Cenk, bonservisini alarak sarı lacivertlilere yönelecek. Cenk defansta Efe’nin ayrılmasıyla doğan boşluğu doldurmaya çalışacak.