Ormanlık alan girişinde infaz

Çiğli'de, evinde otururken gelen telefon üzerine dışarıya çıkan 23 yaşındaki T.T, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ayağına ve başına ateş edilerek öldürüldü.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Güzeltepe Mahallesi 8424/12 Sokak sonu ormanlık alan girişinde meydana geldi. Evinde oturan inşaat işçisi 23 yaşındaki T.T, iddiaya göre, kimliği belirsiz kişilerce konuşmak için dışarıya çağrıldı. Ormanlık alan girişine giden T.T ve onu çağrınlar arasındaki konuşma, cinayetle son buldu. Bilinmeyen bir nedenle açılan ateş sonucu başından ve sağ bacağından vurulan T.T, kanlar içinde yerde kaldı. Silah sesleri üzerine bölgeye gelenler ağır yaralı T.T'yi görüp sağlık ekiplerini çağırdı. Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen T.T, kurtarılamadı. Turgay Tekin’in ölüm haberi yakınlarını üzüntüye boğdu.

Yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek olan T.T'nin cenazesinin Güzeltepe’de Cemevi’nde düzenlecek tören sonrası defnedileceği bildirildi. T.T ateş eden kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


HUSUMET YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde, inşaat işçisi Turgay Tekin’in, ayağına ve başına ateş edilerek öldürülmesiyle ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı, 2 kişinin arandığı bildirildi. Tekin’in gözaltındaki zanlılarla geçmişe dayalı yaşadıkları husumet nedeniyle öldürüldüğü, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.