Başbakandan Bahçeli'ye telefon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyat olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi telefonla arayarak,geçmiş olsun dileğinde bulundu.

*********

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görme rahatsızlığı çektiği ve prompteri okumakta yaşadığı zorluk sebebiyle gittiği doktordan, katarakt ameliyatı olarak çıktı.

Gözündeki rahatsızlık dolayısıyla kontrole giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dünya Göz Hastanesi’nde iki hafta arayla katarakt ameliyatı oldu. Bahçeli’yi iki hafta arayla ameliyat eden Prof. Dr. Fatih Karel, İHA’ya operasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Fatih Karel, Bahçeli’nin bulanık görme şikayetlerinden kendilerine başvurduğunu belirterek, “Yapılan kontrollerde Bahçeli’ye ameliyatı önerdik. Kendisi bir takım isteklerde bulundu. Prompter olayı vardı. Bunun daha iyi ayarlanıp ayarlanamayacağını sordu. Biz de bunu yapabileceğimizi söyledik” dedi.

"PROMPTER DAHA İYİ AYARLANAMAZ MI?’’

Karel, “Kendisi de bizden bir takım isteklerde bulundu doğal olarak. Özellikle siyasi konuşmaları sırasında bütün siyasilerin kullanmış prompter olayı var. Bunun daha iyi ayarlanıp ayarlanamayacağını sordu. Biz de bu yapabileceğimizi söyledik. Bu şekilde ameliyatımızı gerçekleştirdik” diye konuştu.

OPERASYON 12 DAKİKA SÜRDÜ

Bahçeli’nin ameliyatı gerçekleştirdiklerini ve ameliyatın yaklaşık 12 dakika sürdüğünü ifade eden Karel, Bahçeli’nin geçen hafta sol gözünden ameliyat olduğunu, bu haftada sağ gözünden ameliyat olduğunu söyledi. Ameliyatın başarılı bir şekilde gerçekleştiğini vurgulayan Karel, Bahçeli’nin kontrollerde son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

"BAHÇELİ’NİN YAKIN ZAMANDA GÖZLÜĞE İHTİYACI YOK’’

Bahçeli’nin ne yakın nede uzak bir gözlüğe ihyacının bulunmadığını kaydeden Karel, “Günlük yaşantısında, siyasi yaşantısında eskiden olduğu gibi çok rahat bir şekilde gene sürdürecek” dedi.

MHP Lideri Bahçeli, iki hafta arayla Dünya Göz Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatlarının başarılı geçtiği öğrenildi. Yaklaşık 12 dakika süren ameliyatlarının ardından Bahçeli parti genel merkezine geçerek çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.