’’Senelerdir burada oynuyormuş gibiyim"

Slovenya’nın Bled kentindeki kampta basın mensuplarının sorularını cevaplandıran yeni transfer Aurélien Chedjou, takım içindeki arkadaşlık ilişkilerinin çok iyi olduğunu ifade ederek, “Gerçekten takıma geldiğim ilk günden beri, sanki senelerdir burada oynuyormuş gibi hissediyorum kendimi. O yüzden herhangi bir yabancılık çekmedim” dedi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Bled kentindeki kamp programında sürdürdü. Antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran yıldız futbolcu Chedjou, takımda çok iyi futbolcuların bulunduğunu ve takımda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kamerunlu futbolcu Chedjou, takım içindeki arkadaşlık ilişkilerinin çok iyi olduğunu ifade ederek, “Gerçekten takıma geldiğim ilk günden beri, sanki senelerdir burada oynuyormuş gibi hissediyorum kendimi. O yüzden herhangi bir yabancılık çekmedim” dedi.

“YÜZDE 100 ORANINDA CHEDJOU’YU SEYRETMİYORSUNUZ”

Kondisyonunu henüz yeterli olmadığını kaydeden Chedjou, “Dürüst olmam gerekirse şu an yüzde 100 oranında Chedjou’yu seyretmiyorsunuz. Hem hocamla hem de kondisyonerimizle devamlı konuşuyorum, antrenmanlarıma, çalışmalarıma düzenli devam ediyorum. En kısa zamanda gerçek Chedjou’yu görmek istiyorlar. Ben de istiyorum ama şu an için yüzde 100 hazır değilim” şeklinde konuştu.

“KAMPTAKİ TEK OLUMSUZLUK SICAK HAVA”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki Slovenya kampını da değerlendiren yıldız oyuncu, “Güzel bir yerde kamp yapıyoruz. Ortam çok güzel. Taraftarlarımızı bizi burada da yalnız bırakmadı. Kamptaki tek olumsuzluk sıcak hava” diye konuştu.

“GALATASARAY’IN BÖYLE BÜYÜK BİR KADROYA SAHİP OLMASI ÇOK ÖNEMLİ”

“Takımda kimin oynayacağına hoca karar verir” diyen Chedjou, “Sadece benim mevkiimde değil, sadece stoper mevkinde değil, birçok mevkide farklı alternatiflerimiz var. Galatasaray gibi büyük bir camianın, böyle büyük bir kadroya sahip olması çok önemli. Bizi daha fazla başarıya götüreceğini düşünüyorum. Onun haricinde, kimin oynayacağı konusunda son karar hocamızındır” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili sorusuna ise Aurelien Chedjou, “Hocamız, yöneticilerimiz ya da başkanımız bu konuda yorum yapabilir. Benim yapmam gereken sadece en iyi Chedjou’yu bir an önce gösterip, formayı kapabilmek” cevabını verdi.

“KİMİNLE OYNAYACAĞIMIZA HOCAMIZ KARAR VERECEKTİR”

Sarı-kırmızılı yıldız futbolcu Aurelien Chedjou, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Semih de benim gibi fizik olarak yüzde yüz hazır değil. Ama gördüğüm kadarıyla gerçekten tam bir defans ve stoper karakteri taşıyan agresif bir oyuncu. Kiminle oynayacağımıza hocamız karar verecektir. Partnerim Semih mi olacak, Dany mi olacak, yoksa yedek mi kalacağız? Hiç önemli değil. Kim oynarsa oynasın, önemli olan orada oynayan oyuncuya destek olabilmek, onun yanında olabilmek. Tabi Semih’in de Ujfalusi ile oynaması, onun için büyük bir avantaj. Ujfalusi’yi fazla yorumlamaya, fazla konuşmaya hiç gerek yok. Sadece Türkiye’de değil, dünyada tanınan bir futbolcu. Daha önce oynadığı kulüplerde yaptığı işler de ortada. O yüzden mutlaka Ujfalusi ile oynaması Semih için büyük bir avantajdır. Biz çalışacağız, en son kararı hocamız verecek.”