Sıradaki isim Obafemi Martins

Alışılmışın dışında bir transfer politikası izleyen ve ünlü oyuncuları kadrosuna katmaya başlayan Trabzonspor, Malouda ve Bosingwa’dan sonra üçüncü flaş transferini yapmaya hazırlanıyor.

Solomon Kalou'nun yanı sıra Obafemi Martins de listede yer alan flaş isimlerden.

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Florent Malouda, transfer gündeminde yer alan Solomon Kalou’yu arayarak Trabzon’a gelmesi için görüştü. Kalou'nun, Malouda ve Trabzonspor’un ilgisi için teşekkür ettiği ve düşünmek için süre istediği öğrenildi. Bordo mavili yöneticiler Solomon Kalou’dan onayı aldıktan sonra kulübü Lille ile bonservisi konusunda pazarlıklara başlayacak.

Bu arada Trabzonspor’un ABD’de futbol yaşantısını sürdüren Obafemi Martins’le de ilgilendiği iddia edildi. Barrios ve Kalou transferlerinden beklenen sonucunun alınamaması durumunda ibrenin tamamen Martins’e dönebileceği belirtildi. Bordo mavililerin Dinamo Minsk maçı için UEFA’ya verdiği futbolcu listesinde yeni transfer Florent Malouda ile üçüncü kaleci İbrahim Demir’in de yer aldığı öğrenildi.

BOSİNGWA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Trabzonspor’un prensipte anlaştığı ve yarın resmi sözleşme imzalattırmayı planladığı Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa, bu sabah erken saatlerde Yıldızlı Güven Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kulüp doktoru ve bazı yetkililerin eşlik ettiği futbolcunun oldukça neşeli olduğu gözlendi. Geçmişte yaşadığı bazı sakatlıklar nedeniyle Bosingwa’ya hastanede geniş kapsamlı bir tarama yapıldığı öğrenildi.

MİNSK PROGRAMI DEĞİŞTİ

Trabzonspor’un daha önce iki gün olarak açıklanan Dinamo Minsk maçının seyahat programı değişti. Yeni programa göre 30 Temmuz Salı günü saat 16.30’da özel uçakla Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’e gidecek olan bordo mavililer, maçtan bir gün sonra Cuma günü saat 14.30’da yine özel uçakla Trabzon’a hareket edecek. Dinamo Minsk’in stadının tadilatta oluşu nedeniyle maçın Brest’te oynanacak olmasından dolayı programın uzatıldığı açıklandı.