Ümit Kayıhan'dan iddialı açıklamalar

Altay’da 13 yıl sonra üçüncü kez takımın başına geçen teknik direktör Ümit Kayıhan, "Bizim için 100'üncü yılda şampiyonluktan başka ihtimal yok" dedi. Süper Lig’deyken bıraktığı kulübü 2'nci Lig’de devraldığını hatırlatan Kayıhan, "Altay, tesis, altyapı ve yapılanma alanında müthiş imkana sahip. Yönetim transferde üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Artık iş bize düşüyor. Futbolcularımla Büyük Altay’ı 100'üncü yılında darboğazdan çıkarmak için terimizi son damlaya kadar akıtacağız" diye konuştu.

Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri’ndeki duvarları eski kupa, şampiyonluk ve zafer fotoğraflarıyla süslettiğini belirten tecrübeli teknik direktör şöyle devam etti:

"Futbolcularımın nasıl büyük bir kulüpte oynadıklarını bilmelerini, sorumluluklarının farkına varmalarını istiyorum. Hepsi şimdiden çok iyi çalışıyor. Kaliteli bir ekibiz. Hazırlık maçlarından sonra eksik mevkileri takviye de edeceğiz. Sokağa kuruş atmayacağız. Herkes içini ferah tutsun. Başarılı olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz ve olacağız."