Başbakan Yardımcısı Arınç mevlit okuttu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’daki tarihi Sultan Camii’nde merhum annesi Ayşe Sevdiye Arınç, merhum oğlu Fatih Arınç ve vefat eden akrabaları için mevlit okuttu.

Hafta sonunu Manisa’da geçiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tarihi Sultan Camii’nde merhum annesi Ayşe Sevdiye Arınç, merhum oğlu Fatih Arınç ile vefat eden akrabaları için mevlit okuttu. Öğle namazından sonra okutulan mevlide Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, AK Parti’li İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, dostları ve akrabaları katıldı. Mevlitte Arınç’ın ağabeyleri Yıldıray Arınç, Prof. Dr. Ümit Doğanay Arınç ve kardeşi Kutay Arınç da hazır bulundu. Arınç’ın eşi Münevver Arınç da mevlidi kadınlarla birlikte caminin ayrı bir yerinde dinledi. Mevlide katılanlara Hazreti Muhammed’in 40 duası isimli kitap ile kestane şekeri dağıtıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren mevlitten sonra konuşan Arınç, katılan herkese teşekkür etti.

Arınç, "Herkes birbir gidiyor. Bugün mahallede gezerken, çok yakın komşularımızdan birisinin de vefat ettiğini duydum. Daha önce geldimizinde kendisi ile sohbet etme fırsatı bulmuştum. Allah Kuran’dan, imandan ayırmasın" dedi.

Cami avlusunda dostlarıyla sohbet eden Arınç, ağabeyleri ve kardeşiyle fotoğraf çektirdi.