Bursaspor'un Avrupa yolcuğu başlıyor

   Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda oynayacağı Vojvodina maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bursaspor, Vojvodina maçı için ise yarın saat 14.45'te Yenişehir'den özel uçakla Sırbistan'ın Belgrad kentine hareket edecek. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 5'e 2 çalışmayla başladı. Futbolcuların moralli olduğu gözlenen antrenman taktik çalışma ile devam etti. Yeşil beyazlılar idmanı serbest çalışma ile tamamladı.

OZAN İKİNCİ MAÇA

   Bursaspor'da sakatlığı bulunan Ozan İpek takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek olan ve tedavisine devam edilen futbolcunun Vojvodina ile Bursa'da oynanacak rövanş maçına kadar yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

YOLCULUK YARIN

   Bursaspor, Vojvodina maçı için yarın saat 14.45'te Yenişehir'den özel uçakla Sırbistan'ın Belgrad kentine hareket edecek. Yeşil beyazlılar buradan karayoluyla Novi Sad şehrine geçerek Park Novi Sad Hotel'de kampa girecek. Bursaspor son provasını ise Karadjordje Stadyumu’nda yapacak.

BATALLA 2'NCİ KAPTAN OLDU

   Yeşil beyazlı takımında İbrahim Öztürk’ün birinci kaptanlığı devam ederken, Pablo Martin Batalla 2.kaptan oldu. Daha önce 2'nci kaptan olan Serdar Aziz’in bu görevi Batalla’yı bırakmak istemesi gerek yönetim gerekse teknik heyet tarafından olumlu karşılandı. Serdar, takımın 3'üncü kaptanı olurken, futbolcunun bu jestinin Arjantinli yıldızı oldukça sevindirdiği bildirildi.