Denizlispor Bolu'da kondisyon depoluyor

   PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 10 günlük kamp için gittiği Bolu’da çalışmalarına günde çift idmanla devam ediyor. Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktörlüğe Serdar Dayat’ı getiren yeşil-siyahlılarda çalışmalar devam ediyor. Hazırlıkların yanı sıra hazırlık maçları da yapan Denizlispor, son hazırlık maçında Orduspor’a 2-1 yenildi. Denizlispor’un tek golünü Kahe atarken, futbolcuların istekli hali teknik heyeti memnun etti.

   Denizlispor kampına katılan ve antrenmanlara çıkarak futbolcularla tanışan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, birkaç transferin ardından bu takımla önemli işler başaracaklarına inandığını söyledi. Denizlispor’un köklü bir camia olduğunu belirten Dayat, "Henüz takımın başına geçeli bir kaç gün oldu. Futbolcu kardeşlerimizin özverili ve sıcak davranışlarının bizi daha yukarı taşıyacağını düşünüyorum. Şampiyon olmak her teknik direktörün hayalidir.

  Bende bu hayalimi Denizlispor'da gerçekleştirmek istiyorum. Eksik gördüğümüz noktaları birlikte tespit edip uygun transferleri yapacağız. Taraftarımız ve camiamız bizlere güvensin. Onların bu güvenini boşa çıkartmama gayreti olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Futbolcu kardeşlerimiz, yönetimimiz, teknik kadromuz ve taraftarımızla birlikte Denizlispor'u hak ettiği üst noktalara taşıyacağız" dedi. Öte yandan Denizlispor’un transferde Eskişehirspor'dan santrfor Serdar Dursun, Bursaspor'dan da Barış Örücü ve Ahmet Arı'yla el sıkıştığı öğrenildi.