Hülya Cup'ta raket salladı

Sanatçı Hülya Avşar, Mersin Girişimci İş kadınları Derneği’nin (GİŞKAD) düzenlediği ‘GİŞKAD-Hülya Cup Tenis Turnuvası’nın ödül törenine katılarak gösteri maçı yaptı. Maçı izlemek isteyenler izdihama sebep oldu.
GİŞKAD’ın tenis turnuvası, bu yıl Hülya Cup Tenis Turnuvası işbirliğiyle gerçekleştirildi. Turnuvanın ödül törenine Hülya Avşar da katıldı. Mersin Tenis Kulübü’nde yapılan turnuvada, sponsorluk gelirleri ile 30 kadın girişimciye KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilerek, kendi işyerlerini açma olanağı sağlanacak.
Turnuvanın son gününde Mersinlilerin yoğun ilgisiyle tenis kortuna çıkan Hülya Avşar, çiftler dalında Mersinli sporcularla birlikte gösteri maçı yaptı. Sempatik hareketleri ve izleyicilerle kurduğu diyalogla beğeni toplayan Avşar’a, özellikle çocuklar sevgi gösterilerinde bulundu. Çocuklarla fotoğraf çektiren ve sarılarak öper Avşar, gösteri maçının ardından da ödül törenine katılarak, derece girenlere kupalarını verdi.

Yaklaşık 300 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere ödüllerini vermeden önce kısa bir konuşma yapan Avşar, Mersin’de olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, “Çünkü Girişimci İş Kadınları Derneği’nin de organize ederek benim buraya gelmemi sağlaması, tenise verdikleri değer, iş kadınlarının ve sporun yan yana gelmesi, dolayısıyla oluşan sinerji Mersinli birçok kadının iş yapabilme imkanı bulması, Hülya Cup desteğiyle de çocuklarımızın destek bulmasından dolayı son derece başarılı bir turnuvaya hep beraber imza attık. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvalara verdiğiniz her emek inşallah size en iyi şekilde dönsün diye dua ediyorum” dedi.

AK PARTİ’Lİ VEKİL DE İZLEDİ


Hülya Avşar’ı izlemeye gelen AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten de kendisini kutladı. Hülya Avşar’ın sosyal sorumluluk projelerine ne kadar duyarlı olduğunu bildiğini belirten Ökten, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Yapmış olduğunuz hizmet çok önemli bir hizmet. Çocuklara ve gençlere spor alanında yapılan hizmet gerçekten çok önemli. Türkiye’nin buna ihtiyacı var” diye konuştu.
GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Sevil Yetkin ise bu turnuvayla iki sosyal sorumluluk projesini birleştirdiklerini ifade ederek, “Biz çok keyifliyiz GİŞKAD olarak. Dördüncüsünü düzenlediğimiz tenis turnuvamızı Hülya Cup ile taçlandırdık. Bunun sonunda da girişimci kadınlara eğitim verdirip, kredilerini alıp yerlerini açmaları sağlanacak. Dolayısıyla kadının, sporun ve çocuğun bir araya geldiği bu iki sosyal aktivitede hepinize çok teşekkür ediyoruz. Sayın Hülya Avşar’a bizi kırmayıp, sırf bu organizasyona destek vermek üzere geldiği için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Hülya Avşar, turnuvada bayanlar, erkekler ve çiftler kategorilerinde dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Ödül töreni sırasında, Avşar’ı görmek, fotoğrafını çekmek, birlikte fotoğraf çektirmek isteyenler izdihama neden oldu. Organizasyon bozukluğu nedeniyle basın mensupları görevlerini yaparken zor anlar yaşadı.