Birlikte olduğu kadını döverek öldürdü

 Çeşme'de, bir süredir birlikte olduğu 44 yaşındaki Tülin Şenyıldızoğlu’nu, trafik kazası geçirdiğini belirtip hastaneye bırakan 39 yaşındaki G.A.’nın, talihsiz kadını dövdüğü ortaya çıktı. Vücudundaki darp izleri doktorlar tarafından fark edilen 2 çocuk annesi Şenyıldızoğlu, hastanede hayatını kaybetti, G.A. ise gözaltına alındı.

Olay, Çeşme İlçesi Ilıca Beldesi’nde bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Dalyan Mahallesindeki Güner Kumru adlı işyerinin sahibi evli 39 yaşındaki G.A., bir süredir birlikte olduğu iki çocuk annesi Tülin Şenyıldızoğlu’nu, taksiyle Çeşme Devlet Hastanesi’ne bıraktı. Şenyıldızoğlu’nun trafik kazası geçirdiğini belirten G.A., daha sonra hastaneden ayrıldı. Tedaviye alınan talihsiz kadın müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Doktorlar, Şenyıldızoğlu’nun vücudundaki darp izlerini fark edip durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Şenyıldızoğlu’nu hastaneye bırakan G.A.’ya kısa sürede ulaştı. Gözaltına alınan ve aşırı derecede alkollü olduğu belirtilen G.A.’nın bir süre sonra kendine geldiği, ilk ifadesinde de, Şenyıldızoğlu ile tartıştıklarını ve tartışmanın büyümesini üzerine kadını dövdüğünü dile getirdiği öğrenildi.

İki çocuğundan 16 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan Şenyıldızoğlu’nun cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Gözaltındaki G.A.’nın ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

CİNAYETİN NEDENİ KISKANÇLIK

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu 44 yaşındaki Tülin Şenyıldızoğlu’nu, trafik kazası geçirdiğini söyleyerek hastaneye getiren 39 yaşındaki G.A.’nın polisteki sorgusu sürüyor. Evli olan cinayet şüphelisi G.A.'nın dün saat 23.30 sıralarında iki çocuk annesi Şenyıldızoğlu’nun Ilıca Beldesi 5123 Sokak numara 21/1’deki evine gittiği, burada kıskançlık nedeniyle tartıştıktan sonra da talihsiz kadını dövdüğü belirlendi. 

Olay sırasında, Şenyıldızoğlu’nun birlikte kaydığı 16 yaşındaki kızının evde bulunmadığı ve G.A.’nın, bayıltıncaya kadar başına vurarak dövdüğü Şenyıldızoğlu’nu hastaneye ölü getirdiği saptandı. Taksiyle hastaneye gittikten sonra 'Trafik kazası' yalanına inanmayan hastane polisinin G.A.’yı bir süre oyaladığı daha sonra takviye olarak çağırdığı diğer ekiplerin gelmesiyle de şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi. 

G.A.’nın daha önce de çeşitli suçlardan poliste kaydının bulunduğu tespit edildi.