Crowne Plaza, Wyndham İzmir Özdilek oldu

 İzmir’de 2003 yılında hizmete giren Özdilek Holding yönetimindeki Crowne Plaza Hoteli, Wyndham Hotels & Resorts ile yapılan işbirliği sonrası Wyndham İzmir Özdilek adıyla hizmet vermeye başladı. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, “Yeni ismimiz ile en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

İzmir’in lüks otelleri arasında yer alan, Özdilek Holding’e ait Crowne Plaza’nın, Wyndham Oteller grubu ile yapılan iş birliğiyle Wyndham İzmir Özdilek adıyla hizmete devam edeceği, yapılan basın toplantısıyla duyuruldu. Eski adıyla Crowne Plaza, yeni adıyla ise Wyndham İzmir Özdilek Otel’de yapılan toplantıya, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Wyndaham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Wyndam İzmir Özdelik Genel Müdürü Funda Bezircioğlu ve Wyndam İzmir Özdelik Genel Koordinatörü Kaşif Özkan katıldı. 

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

Yaklaşık 10 yıldır İzmir’de Crowne Plaza adıyla hizmet veren otelin uluslararası areneda birçok ödül aldığını söyleyen Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, yapılan yeni anlaşmayla otelin Wyndham İzmir Özdilek adıyla yoluna devam edeceğini belirtti. Wyndham ile işbirliklerinin çok başarılı olacağını söyleyen Özdilek, “Müşterilerimizin lüks beklentilerini yenilenen ismiyle Wyndham’da karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

“AMACIMIZ BEŞ YILDIZLI SOKAKLAR YARATMAK

İstanbul Levent’te yapılması planlanan Özdilek Center’a ilişkin de bilgi veren Özdilek, “Otel, iş merkezi ve alışveriş merkezinden oluşan projemizin inşaat çalışmaları devam etmektedir. Arsa değeri ile birlikte 650 milyon dolarlık yatırımla, 33 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Özdilek Center projesi iki kuleden oluşmaktadır. Projenin 2014 yılının Nisan ayında bitirilmesi ve bini kendi bünyemizde olmak üzere toplam 3 bin kişinin istihdam edilmesi planlanmaktadır. İstanbul projemizdeki otelimiz de Wyndham İstanbul Levent adıyla İstanbul’daki 4’ncü Wyndham olarak hizmete girecektir. Şu an bünyemizde istihdam edilen kişi sayısı 5 bin 600’dür. İstanbul projemizin bitmesiyle ise 6 bin 600 kişiye ulaşacaktır. Amacımızı sadece beş yıldızlı otel yapmak değil aynı zamanda beş yıldızlı sokaklar yaparak kente vizyon kazandırmak” diye konuştu. Özdilek Holding’in beş yıl için 500 milyon dolarlık bir fon oluşturacağını söyleyen Özdilek, bu fon ile borçlar ödenirken başta İzmir ve Bursa olmak üzere yatırımların da bu fon üzerinde yapılacağını söyledi. 

“PEK ÇOK İLDE OTELİMİZ VAR”

Wyndaham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broer ise Wyndham Oteller Grubu’nun 67 ülkede hizmet sunan 635 bin 100 oda kapasitesine sahip 7 bin 410 oteli bünyesinde bulundurduğunu belirtti. Türkiye’de 21 otel ile işbirliği yaptıklarını söyleyen Broers, “Türkiye’nin sadece büyük kentlerinde değil tüm kentlerinde otellerimiz var. Otel yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.