Balıkesir'de teknik direktör dayanışması

Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Bandırmaspor’un teknik direktörü Hüseyin Yenikan’ı ziyaret eden PTT 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor’un teknik direktörü İsmail Ertekin, Hüseyin Yenikan’a destek verdi.

Bandırmaspor’da teknik direktör olarak çalışırken Hüseyin Yenikan'ın sportif direktör olarak görev yaptığını "Yenikan ilkeleri ve futbol bilgisi olan değerli spor adamıdır. Şimdi doğup büyüdüğü şehrin takımın teknik direktörü olarak sürdürecektir" dedi. 

BALIKESİR’İN HEDEFİ SÜPER LİG

Balıkesirspor olarak hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu dile getiren Ertekin, "Bu güne kadar iç ve dış transferde toplam 25 futbolcuyla sözleşme imzaladık. Yapacağımız hazırlık maçlarındaki performansımıza bağlı olarak üçüncü yabancı tercihimizi kullanabiliriz. 4 Ağustos 2013 tarihinde Yeşil Beyaz ile Bursa’da 6 Ağustos’ta PTT 1'inci Lig takımlarından Manisaspor ile özel karşılaşma yapacağız. Teknik heyet olarak bu müsabakalarda alınacak sonuçtan çok futbolcularımızın oyun disiplini ve performansları bizim için daha önemlidir" şeklinde konuştu.