Beşiktaş’ın yeni transferi konuştu

Beşiktaş’ın yeni transferi Atiba Hutchinson, “Farklı pozisyonlarda görev alabiliyorum. Çalışkan bir oyuncuyum. Kazanma karakteri olan takımın kazanması için yüzde yüzle oynarım” dedi.

Hutchinson, bugün Beşiktaş’ın Avusturya’da kaldığı toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok yönlü bir oyuncu olduğunu anlatan Hutchinson, Kendini çalışkan ve kazanma karakteri olan bir oyuncu olarak tanımladı. Hutchinson "Değişik mevkilerde görev alabiliyorum. Sahada her zaman takım için yüzde yüz kendimi veririm. Hoca ile görüşmemde beni öncelikle orta sahada kullanmak istediğini öğrendim ancak farklı pozisyonlarda görev alabildiğimi de biliyor. Sezon boyunca gelişime göre değişik pozisyonlarda görev alabilirim ama daha rahat oynadığım pozisyon orta sahadaki pozisyon" diye konuştu.

Beşiktaş’ta çok güzel karşılandığına değinen Kanadalı oyuncu geç yaşta profesyonel olması hakkında gelen bir soru üzerine, "Avrupa’da profesyonel olarak oynama hedefi ile genç bir yaşta evimden ve ülkemden ayrıldım, küçük kulüplerde oynadıktan sonra daha büyük kulüplere transfer oldum, UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadım ve bugün itibariyle olgun hale gelmiş, tecrübeli oyuncu statüsü kazandım" yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig’i son bir kaç yılda takip ettiğini ve geliştiğini bildiğini belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Rekabet düzeyinin yüksek ve fiziksel mücadelenin zor olduğu bir lig olduğunu biliyorum. Burada önemli oyuncular var ve ligin kalitesi gün be gün artıyor. Bunlar Türkiye Ligi hakkında bildiklerim, bu bilgilere yenilerini ekleyeceğim" şeklinde konuştu.

Hutchinson futbola başlamasında Trinitad kökenli olmasının ve Trinitad’da futbolun çok sevilmesinin rolü olduğuna da değindi.