Demirel kimseyle tokalaşmadı!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, hafta sonu tatilini geçirmek için geldiği memleketi Isparta'da, sağlık sorunları nedeniyle kendisini karşılamaya gelenlerle tokalaşmadı. Uçağın kapısından fötr şapkasıyla bekleyen kalabalığı selamlayan Demirel, yarın İslamköy'de eşi Nazmiye Demirel'in mezarını ziyaret edecek. Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel'i geçen 30 Mayıs'ta toprağa verdikten sonra ilk kez memleketi Isparta'ya geldi.

Özel bir uçakla adını taşıyan havalimanına inen Demirel, Isparta Valisi Memduh Oğuz, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Or, Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Nihat Karan ve DP'li eski yöneticiler tarafından karşılandı. Karşılamaya gelenlere, sağlık gerekçesiyle Demirel'le tokalaşmamaları uyarısında bulunuldu. Alanda bekleyenleri uçağın kapısında fötr şapkasıyla selamlayan Demirel, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kardeşi Şevket Demirel'in otomobiline binen Demirel, daha sonra Eğirdir İlçesi'ne bağlı Barla Beldesi'ndeki yazlığa geçti. Burada dinlenecek olan Demirel, yarın İslamköy'de eşi Nazmiye Demirel'in mezarını ziyaret edecek.