Göztepe'de Raif gözyaşlarıyla veda etti

2'inci Lig ekiplerinden Göztepe, haziran ayında ilk transfer hamlesi olarak renklerine bağladığı ofansif orta saha Raif Demir’den askerlik sorunu nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldı. Raif’in eski kulübü İnegölspor, geçen sezon başında oyuncunun askerliğini tecil ettirmekle ilgili sorun yaşadı. Problem çözülemeyince 25 yaşındaki Raif’e birliğine teslim olması için evrak geldi. Celp döneminde askere gitmeyen Raif, bakaya kaldı. Asker kaçağı durumuna düşen futbolcu için 45 bin TL bonservis ödemeyi kabul eden Göz-Göz, İnegölspor’un Asker Alma Daire Başkanlığı (ASAL) ile temas kurarak sorunu çözmesini bekledi.

İnegöl cephesinden müjdeli haber gelmeyince Raif gözyaşları içinde takım arkadaşlarına veda ederek ayrıldı. Göztepe geçen sezon Oyak Renault’tan aldığı Mustafa Demirci’den de aynı nedenle vazgeçti.

ÜÇ ALTERNATİF

İnegölspor'dan transferi Raif’ten askerlik krizi nedeniyle vazgeçmek zorunda kalan Göztepe, Erman Özgür, Mehmet Kara ve Safa Serbest’i listeye aldı. Futbol Direktörü Özgür Zengin, Adana Demirspor'dan ayrılan 36 yaşındaki Erman ile iki kez masaya oturarak şartları görüştü. Dardanel’den 24 yaşındaki Safa için Başkan Hüseyin Altınbaş devreye girdi. Altınbaş, Safa’yı Dardanelspor Başkanı Niyazi Önen’den bizzat istedi. Gaziantepspor ve Gençlerbirliği’nde de oynayan, Almanya’da Münster forması giyen 30 yaşındaki Mehmet’in bonservis sorunu var.

Ergin KARATAŞ/DHA