Kılıç: Mücadele son haftaya kadar sürecek

PTT 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Yenildiğimizi hayal edemiyordum. Yenilsek neler yaşayacaktık bilemiyorum. Yendiğimiz takım çok zor bir takımdı. Matematiksel olarak Play-off şansları sürüyordu. Biz bu galibiyet ile derin bir nefes aldık. Mücadelenin son haftaya kadar gideceğini tahmin ediyorum" dedi.

Göztepeli oyuncu Fatih Yiğen ise, iyi bir mücadele olduğuna değinerek, “Bu sıcağa rağmen her iki takımın oyuncuları iyi mücadele etti. Mücadeleleri için her iki tarafı kutluyorum. Bu galibiyetten sonra Adana Demirspor deplasmanından da puan veya puanlarla dönersek ligde kalacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Göztepeli bir diğer oyuncu Mehmet Sak da, maç ile ilgili olarak, “Ankaragücü maçı hariç son haftalarda çok iyi bir çıkışımız var. Alt sıralardaki takımlar arasında iyi bir konuma geldiğimizin farkındayız. Galibiyet için” diye konuştu.