Timsah Semih’ten vaz mı geçiyor ?

    Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçeli Semih Şentürk’ün transferine turu geçtikten sonra bakacaklarını belirterek, "Biz eğer Semih’i alırsak, Enes ve Okan gibi gençlerimizin önünü kaparız" dedi.

   Bir yerel televizyon kanalındaki spor programında konuşan Hikmet Karaman, transferde adı geçen Semih Şentürk olayına açıklık getirdi. Karaman, "Başkanımız bana Vojvodina deplasmanına gitmeden önce ’hocam istiyorsanız hemen alalım’ dedi. Ben de ’bir turu geçelim, bakarız’ dedim. Biz eğer Semih’i alırsak Enes ve Okan gibi gençlerimizin önünü kaparız. Alacaksak tabanca gibi birisini alalım. Turu geçtikten sonra transferi değerlendireceğiz" diye konuştu.

"SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ"

   UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Vojvodina maçı için ise Karaman, "Ben Bursa şehrine ve taraftarına bir söz verdim. Avrupa’da başarı için. Biz sözümüzü tutacağız. Engel ne olursa olsun. Başarı için teknik heyet olarak her şeşi yapmaya hazırız. Aslan gibi çıkıp oynayacağız turu geçeceğiz" şeklinde konuştu.

   "Birbirimize düşman olmamalıyız düşünceleri doğru paylaşmalıyız" diyen Karaman, şöyle devam etti: "Şu an pozitif gelişmeler var. Benim hiçbir zaman yönetimi açık açık eleştirmem gibi saçma bir şey olamaz. Aynı gemideyiz. Bu kadar özveri sonuçlara göre değerlendirilirse üzülürüm, biz yapamayacağımız, başaramayacağımız, konular olursa çekip gitmesini de biliriz. Her şeyin iyi olacağına eminim. Kimse bundan şüphe duymasın."