Haberal-Kılıçdaroğlu görüştü

Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Haberal, "Sayın Genel Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulundum" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Haberal arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Haberal, görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi’nde bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulundu. Haberal, ziyarete ilişkin olarak, "Sayın Genel Başkanımıza sadece nezaket ziyaretinde bulundum" diyerek, daha önce tutuklu olmasından dolayı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelemediğini hatırlattı.

"Dün çıktım bugün de geldim genel merkezde kendisini ziyaret ettim. Bu da bir nezaket ziyaretiydi" diyen Haberal, "Genel Başkan benim sadece şimdi tanıdığım değil, uzun yıllardır tanıdığım bir kişidir ve kendisiyle samimi bir şekilde kucaklaştık. Ben kendisine teşekkür ettim. Bu nezaket ziyaretine kendisine geldim. Şimdi de gidiyorum" diye konuştu. Haberal açıklamalarının ardından gazetecilerin "Meclisin olağanüstü toplanmamasını sizin istemediğiniz iddia ediliyor" şeklindeki hatırlatmaları üzerine, "Bunlar şuanda ne benim ne de genel başkanın konusudur" dedi.