Demirel hastanelik oldu

Çeşme’de tatilini yapan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, kaldığı otelin balkonuna çıkarken ayağının eşiğe takılması sonucu kaza geçirdi.

Ayağı incinen Demirel, Ege üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi. İki gündür Çeşme Ilıca’da tatilini sürdüren Süleyman Demirel öğle saatlerinde kaldığı otelin balkonuna çıkmak isterken eşiğe takılarak kaza geçirdi. İlk belirlemelere göre ayağı incinen Demirel, Ege Üniversitesi Hastanesindeki ilk tedavinin ardından taburcu edildi.

Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplayan Demirel, kazayı şöyle anlattı: “Ufak bir hadiseyle karşılaştım. Salondan balkona geçerken ayağım balkonun eşiğine takıldı. Hafif çöker gibi oldum. Check-up yaptırmak üzere Ege Üniversitesi Hastanesine geldim. Tedavim tamamlandı iyiyim şimdi gidiyorum.”

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Demirel’in doktoru Aylin Cesur ise Demirel’in önemli bir şeyi olmadığını belirterek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın ayağında kırık ya da herhangi bir problem yok. Kendisinin de ifade ettiği gibi salondan balkona geçerken ayağını burktu. Düşmedi. Biz yanındaydık. Ama burkulma hadisesi olunca içimiz rahat etmedi bir film çektirelim istedik. Sağolsun Ege Üniversitesi personeli seferber oldu tedavisi sonucu önemli bir şey olmadığı belirlendi. Taburcu edildi.”