Baykal'ın deniz keyfi

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü Antalya’da denizde yüzerek geçirdi.Kıyıdan 1 kilometre açıkta yaklaşık 2 saat yüzen Baykal, denizin son durumunun iyi olmadığını söyledi.

Ramazan Bayramı’nı memleketi Antalya’da ailesiyle birlikte geçirmeyi tercih eden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Ramazan Bayramı namazı ve bayramlaşmadan sonra kendisini Akdeniz’in serin sularına attı. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden denize açılan Baykal, kıyıdan yaklaşık 1 kilometre uzaklaştı. Açıkta yüzerken gazetecilere açıklama yapan Baykal, son günlerde formunu koruduğunu ve yüzerken bin 800 kulaç attığını ifade etti. Yüzmenin çok faydalı olduğuna da değinen Baykal, “Son günlerde bin 800 kulaç attım, bazen ters akıntı olunca hesap iyice şaşıyor 3 bini geçtiğim oluyor. Her gün bunu yapmaya çalışıyorum, çok yararlı bir şey” dedi.

Akdeniz’in dünyanın en temiz denizi olduğuna dikkat çeken Baykal, deniz avcılığı konusunda ise, “Deniz, yüzme bakımından iyi ama avlanma konusunda pek parlak değil” diye konuştu. Açıkta yaklaşık 2 saat yüzen Baykal, kıyıya doğru yüzerek deniz keyfini sonlandırdı.