Bengü kuaförden çıkmıyor

İzmir’in turistik ilçesi Foça’da bir yandan bayram tatilini yapıp bir yandan da bir eğlence mekanında konser veren pop müziğin sevilen sesi Bengü, boş zamanında kuaförden çıkmıyor.

Bengü, Foça’da ünlülerin kuaförü olarak bilinen Nuri Karahan’ın güzellik salonunu mesken tuttu. Geçen hafta uzun saçlarını kısacık kestirip rengini açtıran ve yeni imajı ile beğenilen Bengü, tatilinde bile güzelliğinden ödün vermeyerek, saçlarının bakımını yaptırmayı ihmal etmedi. Yaklaşık bir saat kuaförde kalan Bengü, sempatik tavırları ve esprileriyle herkesi güldürdü.

"SAÇIMA ÇOK DÜŞKÜNÜM"

İzmirli olduğuna dikkat çeken Bengü, çocukluk yıllarında ailesi ile birlikte hafta sonları sık sık Foça’ya geldiklerini, Foça’yı çok sevdiğini ve Foça’nın kendine has bir güzelliğe, özelliğe ve iklime sahip olduğunu söyledi. Foçalı kuaförüne övgüler yağdıran Bengü, "Ben saçına çok düşkün biriyim. Sağolsun Nuri Bey burada İstanbul’daki kuaförümü aratmadı" diyerek, kendisine teşekkür etti.

"BENGÜ KAPRİSLİ DEĞİL"

Bengü gibi ünlü bir sanatçının saçlarını kendisine güvenip emanet etmesinden son derece mutlu olduğunu belirten Kuaför Nuri Karahan da, "Bugüne kadar ilçemize gelen sayısız ünlüye kuaförlük hizmeti verdim.Ancak şunu itiraf etmek isterim ki; Bengü, dünya tatlısı, insan canlısı bir sanatçı. Genelde sanatçılar kaprisli olur ama Bengü, çok mütevazi ve sevgi dolu bir insan. Deyim yerindeyse içimizden biri ve ne de olsa İzmirli" diye konuştu