Bursa'da feci kaza

Bursa’da düğün alayının içinde bulunduğu servis minibüsü, bir otomobille çarpıştı. Mustafakemalpaşa-Susurluk yolundaki feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında M.Kemalpaşa-Susurluk yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Bursa’dan M.Kemalpaşa’nın Koşuboğazı köyüne 16 EF 385 plakalı servis minibüsüyle düğün alayını götüren Kasım A., yanlışlıkla köy yolunu geçti. Yaklaşık 3 kilometre ilerdeki Adaköy girişinden "U" dönüşü yapmak isteyen Kasım A.’nın kullandığı minibüs ile 16 K 6262 plakalı Okay Altuntaş idaresindeki otomobil çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobil şoförü Okay Altuntaş, düğün alayında bulunan Kerime Torun ve Ayşe Tongal olay yerinde hayatını kaybetti. Okay Altuntaş’ın annesi Figen Altuntaş ile ismi öğrenilemeyen bir kişi ise hastanede öldü.

2 ÇOCUĞUN DURUMU CİDDİ

Kazada yaralanan ve ikisinin çocuk olduğu bildirilen 16 kişi çeşitli hastanelere kaldıralarak tedavi altına alındı. İki çocuğun durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kaza haberini alınca olay yerine koşan ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Kaza sebebiyle M.Kemalpaşa-Susurluk karayolu bir süre kapatılırken, trafik tali yoldan verildi.