Sorulara sessiz kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan ses sanatçısı Deniz Seki, ünlü isimlerin de gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz Seki, bayram mesajı vererek “Bayramın ikinci günündeyiz çok keyifli bir bayram geçiriyorum. Tatil yapamıyorum. Sahnelerim var onlara çıkıyorum. Geri kalan günlerde İskender Paydaş ile albüm çalışmaları yapıyorum” dedi.

ALBÜM KURBAN BAYRAMINA YETİŞECEK

Albüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Deniz Seki, yaz boyu Bodrum’da olacağını ifade ederek şöyle konuştu:

“Her hafta Çeşme’de olacağım. Cuma günleri Çeşme’de sahnem var geri kalan günlerde Bodrum’da olacağım. Albüm yapıyorum Bodrum’da stüdyom var. Albümü Bodrum’da bitireceğim gibi. İskender Paydaş’ın stüdyosunda çalışıyoruz onunda stüdyosu Bodrum’da. O yüzden Bodrum’da konaklıyorum. Albümümü kurban bayramına yetiştirmek istiyorum ama hiç belli olmaz bu işler. Albümüm en kısa zamanda çıkacak. Tam tarihi vermek istemiyorum çünkü sözümün arkasında duramamış olabilirim. O yüzden kısa zamanda çıkaracağız albümü.

UYUŞTURUCU OPERASYONUYLA İLGİLİ SESSİZ KALDI

Sahneye çıkmak için kulisten ayrılmak isteyen Deniz Seki, gazetecilerin uyuşturucu operasyonu sorusu karşısında şok oldu. Seki’ye, "Ünlülere uyuşturucu operasyonu hakkında neler düşünüyorsunuz" diye soruldu. Seki de, “Bu soruya cevap vermeyeceğim. Sahneye geç kalıyorum. Konuyla ilgili konuşmayacağım. Hepinizi öpüyorum. Sahneye çıkıyorum” diye karşılık verdi.

Deniz Seki yanında nişanlısı Faruk Salman ile birlikte gazetecilere poz verdi. Daha sonra sahneye çıkan Deniz Seki bayram coşkusunu sahnede paylaştı. Yaklaşık 170 kişinin izlediği konserde Deniz Seki hayranları fotoğraflarını çekmek için birbiriyle yarıştı. Bir saat sahnede kalan Seki’ye ünlü aranjör İskender Paydaş eşlik etti.