Beldeyi Teksas'a çevirdiler, 4 ölü, 3 yaralı

Arazi sınırı anlaşmazlığı Ordu'nun İkizce İlçesi'nde kanlı çatışmaya yol açtı. İki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Şenbolluk Beldesi Keriş Mahallesi'nde 73 yaşındaki Haydar Dikbıyık, arazisi üzerinden geçen ve Sekmen ailesinin evine gitmek için kullandığı yolun bir bölümüne kazık çakarak kapatmak istedi.

Buna kızan Fahri Sekmen (25), Muammer Sekmen (26), Sezgin Sekmen (30) ve Şakir Sekmen (25) olay yerine gelerek Haydar Dikbıyık ile tartışmaya başladı. Bu sırada Haydar Dikbıyık'ın oğulları Mustafa Dikbıyık (52) ile Yüksel Dikbıyık (37) da tartışmaya katıldı.

Tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlı çatışmaya dönüştü.Aralarında daha önceden de aynı konudan husumet bulunan iki ailenin fertleri karşılıklı olarak birbirlerine tabancayla ateş etmeye başladı.

Açılan ateş sonucu çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Haydar Dikbıyık olay yerinde, oğlu Mustafa Dikbıyık kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi'nde, Fahri Sekmen ile Sezgin Sekmen Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi'nde öldü. Muammer Sekmen, Sezgin Sekmen ve Şakir Sekmen, Yüksel Dikbıyık yaralandı. Yaralılar; Ordu ve Ünye'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.