Barda çıkan kavga sokağa taştı: 6 yaralı

 Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Süleyman Aktaş’ın da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Siteler Mahallesi, Uzunyalı mevkii, Sanat Sokağı’ndaki bir barda, bugün saat 04.00 sıralarında, bir grup müşteri ile bar çalışanları arasında kavga çıktı. Bar çalışanlarının bir kadın müşeriye bakmaları nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışma, barın kapanmasının ardından dışarıda da devam ederek, kavgaya dönüştü. Kavgada, tabancaların da kullanılması üzerine esnaf, durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Süleyman Aktaş (32), kavgayı ayırmak istedi. Bu sırada tarafların birbirine tabancayla ateş etmeleri üzerine Aktaş ile Ferhat Gündem (29), Adnan Bağ (25) ve Sevcan Çelik (27) mermiyle bacaklarından, Şerafettin Bal (31) ve Feyzi Turan (27) ise aldıkları darbelerle edilerek yaralandı.

Yaralılar, Marmaris Devlet Hastanesi ve Özel Marmaris Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, başına aldığı darbelerle ağır yaralanan Bal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis, olayın ardından 2 kişiyi gözaltına alırken, kavga karıştıkları belirlenen diğer kişilerin arandığı bildirildi.