Spor Bakanı ve TFF'den Kayseri'ye övgü

Süper Kupa maçındaki organizasyondan dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve  Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kayseri'den övgüyle bahsetti.

Yakın zamanda U20 Dünya Futbol Şampiyonasına ev sahipliği yapan ve başarıyla bu organizasyonu gerçekleştiren Kayseri, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçında da tam not aldı. Karşılaşma öncesinde her iki takımın İstanbul ya da başka illerde bir araya gelemeyen taraftarlarının Kayseri'de birlikte vakit geçirmesi "Özlenen tablo" yorumlarına neden oldu. Alınan önlemler neticesinde sadece karşılaşma öncesi değil karşılaşma anında ve sonrasında da taraftarlar arasında herhangi bir sorun yaşanmadı.

BAKANDAN ÖVGÜ

Karşılaşma sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kayseri'ye teşekkür etti. "Bu gecenin öncelikli kazananı Kayseri oldu, çok güzel bir ev sahipliği yaptılar" şeklindeki sözleriyle Kayseri'den övgüyle bahseden Bakan Kılıç, Kayseri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürüne teşekkür ettiğini belirtti. 

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de Kayseri'nin ev sahipliğinden çok memnun olduklarını belirterek başarılı organizasyondan ötürü tüm ilgililere teşekkür etti. Kayseri'ye gelen ya da bu maçı televizyon ekranlarında izleyerek yorum yapan spor yazarları da Kayseri'nin bu önemli organizasyonu başarı ile gerçekleştirmiş olmasına dikkat çekerek övgü dolu sözler sarf ettiler.