Fenerbahçe 10 numarayı Arda için mi ayırdı?

 F.Bahçe'de Alex'ten boşalan 10 numaralı formanın Arda Turan için bekletildiği öne sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım'ın zamanında Galaeasaray'dan 15 milyon Euro karşılığında istediği Arda Turan transferi o dönem gerçekleşmezken, Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu için yine nabız yoklanıyor.

FENERBAHÇE'NİN GİRİŞİMİNİ DUYAN GALATASARAY LOBİSİ DEVREDE

   Galatasaray'ın son olarak sunduğu 16 milyon Euro + Riera teklifini kabul etmeyen İspanyol Kulübü, transfer döneminde sürekli Arda'dan bahsedilmesinden rahatsız olsa da Fenerbahçe'nin 20 milyon Euro'luk teklifi karşısında ne yapılacağı merakla bekleniyor.

   İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün Galatasaray'ın Arda ile anlaştığına dair tweet atması, "Fenerbahçe'nin önü kesilmek isteniyor" şeklinde yorumlandı. Arda ile Galatasaray arasında bir anlaşma yapılmadığı ve Atletico'nun Arda'yı satmayı şimdilik düşünmediği, menajer Ahmet Bulut tarafından açıklandı. Ancak Aziz Yıldırım'ın Arda için 20 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı dilden dile dolaşıyor. Atletico'nun bu rakama Arda'yı serbest bırakabileceği konuşuluyor.

ARDA'YA YILLIK 6 MİLYON EURO

   Aziz Yıldırım'ın yıllardır beğendiği ve takımda görmek istediği Arda için hatırı sayılır kişileri devreye soktuğu belirtilirken, Arda ise Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederse yıllık 6 milyon Euro kazanacak. Yıllık ücret olarak 4.5 milyon Euro teklif yapılacak olan Arda, maç başı ve şampiyonluk primi gibi bonuslarla kazancını 6 milyon Euro'ya yükseltmiş olacak.