Otomobil şarampolde asılı kaldı

 Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, önce refüje, ardından da yol kenarındaki uyarı levhasına çarpan otomobil, şarampolde asılı kalırken; içindeki 2 kişi şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

İstanbul’dan bayram tatiline geldiği öğrenilen 30 yaşındaki Togay Dağ, Gümbet’ten Bodrum’a gitmek üzere 34 UF 1614 plakalı otomobiliyle dün saat 19.00 sıralarında yola çıktı. Kıbrıs Şehitler Caddesi’ndeki Antik Tiyatro önüne geldiğinde Dağ, önündeki otomobili sollarken direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil önce refüje, ardından da yolun sağ tarafındaki uyarı levhasına çarparak yoldan çıktı. Uyarı levhasının eğilen demirine takılan otomobil, 5 metrelik şarampolde asılı kaldı. Dağ ve yanındaki kız arkadaşı kazayı, şans eseri yara almadan atlattı. İki genç, kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı.

Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Togay Dağ, “Arkadaşımla dolaşmak için teyzemin arabasını almıştım. Çok şükür, kazadan sağ salim kurtulduk. Teyzeme kazayı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum” dedi. Kaza yaptığı yerin yakınındaki bir reklam panosundaki 'Gülümseyin' yazısını da gösteren Dağ, kazayı burunları bile kanamadan atlattıkları için gülümsemeyi tercih ettiğini de söyledi. Otomobil çekiciyle otoparka götürüldü.