Fenerbahçe favori ama...

   Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, cumartesi akşamı sahalarında oynayacakları sezonun ilk lig maçını değerlendirirken, "Fenerbahçe kağıt üzerinde favori. Ama futbol sahada oynanıyor" dedi. Kulübün internet sitesinde açıklama yapan Uğur Tütüneker, ilk olarak TSYD Futbol Turnuvası'nı değerlendirdi.

   Ortaya koydukları mücadelenin her geçen gün takım oyununun üzerine konulması adına önemli olduğunu belirten Tütüneker, ancak lige hazır olmadıklarını, Torku Konyaspor'u ve Konya'yı Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.

  Yeni sezon öncesinde takımın son durumlarını gördülerini dile getiren Uğur Tütüneker şöyle konuştu: "Bu maçlar tabiki lig için ölçü olamaz. Biz yeni bir takımız ve uyum sorununu ortadan kaldırmak adına yoğun ve yorucu tempoda geçen bir hazırlık döneminden geçtik. Kendi düşüncelerimizi ve futbol mantalitemizi uygulamak için çaba harcıyoruz. Takım olmak önemli. Bu konuda ciddi adımlar attık. Ama lige tam anlamıyla hazır olmadığımızı söyleyebilirim. Bizim gayretimiz lige en az eksikle ve en hazır durumda girmek. Bunun için çalışıyoruz. Oyuncularımızın çalışma tempolarından memnunum. Her geçen gün takım oyunumuzun üzerine koyarak yola devam ediyoruz. Bu takımda yer alan herkesin tek bir amacı var. O da Torku Konyaspor'u ve Konya'yı Spor Toto Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

FENERBAHÇE KAĞIT ÜZERİNDE FAVORİ

   2013-2014 sezonunun birinci haftasında kendi sahalarında oynanacak olan Fenerbahçe maçını değerlendiren Uğur Tütüneker, bu konuda şunları söyledi: "Fenerbahçe kağıt üzerinde favori. Ama futbol sahada oynanıyor. Bizim amacımız taraftarımızın önünde oynayacağımız ilk maçta iyi bir skor alarak sezona iyi başlamak. Mücadele eden, o gün daha çok isteyen takım arzu ettiğini alacak. Ben takımıma inanıyorum. Kendi futbol mantalitemizi ortaya koyarak istediğimizi alacağız."