Arda Galatasaray'a çok zor

Galatasaray'da son günlerde Arda'nın transferi ile ilgili haberler yoğunluk kazanırken, "Arda Galatasaray'a dönüyor mu" sorusunun cevabının olumlu olacağı yönünde beklentiler de arttı. Ancak bu transferin gerçekleşmesinin çok zor olduğu görülüyor.

Atletico Madrid Kulübü özellikle golcüsü Falcao'yu sattıktan sonra ekonomik olarak rahatladı ve Arda'yı kesinlikle bırakmak istemiyor. Üstelik teknik direktör Simone, takımını Arda'nın üstüne kuracağını yönetime bildirerek oyuncusunun asla satılmaması gerektiğini bildirdi. Son olarak Monaco Kulübü'nün 17 milyon Euro'luk teklifini reddeden İspanyol Kulübü, Arda'yı bırakmamakta kararlı olduğunu gösterdi. Galatasaray'ın Riera + 16 milyon Euro'luk teklifi de Madrid ekibi tarafından fazla cazip bulunmadığı öğrenildi. Atletico Madrid'in, Milli Takım kampı için Türkiye'ye gelen Arda'ya kamp dönüşü sözleşme uzatma teklifinde bulunacağı ve Arda'nın ücretini artırma kararı aldığı öğrenildi.

Galatasaray tarafında bu transferle ilgili olumlu görüşler ileri sürülse de Arda'nın sarı kırmızılı kulübe dönüşü hayli zor gözüküyor. Arda'nın Galatasaray'a dönmeye sıcak bakması, bu transferin gerçekleşmesi için yeterli olmayacağa benziyor. Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Atletico Madrid'in Arda'yı takımda tutmakta kararlı olduğunu belirtirken, henüz Galatasaray'ın Arda için resmi teklifte dahi bulunmadığını söyledi.