Düğününe 1 ay kala kayalıklardan düşerek öldü

    Muğla'da, sevgilisine kaçan ve bir ay içinde düğünü yapılacak olan 22 yaşındaki Reşide Karataş, hatıra fotoğrafı çektirmek isterken 50 metrelik kayalıklardan düştü. Ekiplerin halatla yukarı çıkardığı sırada ağır yaralı eşinin önünde diz çöken Coşkun Karataş, gözyaşı dökerken, iyileşmesi için dualar okudu. Ancak, talihsiz genç kız kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay, bugün saat 21.30 sıralarında, Masa Dağı'nda meydana geldi.

   Reşide Karataş eşi 23 yaşındaki Coşkun Karataş aksam saatlerinde piknik yapmak için Masa Dağı'na çıktılar. Genç çift, hatıra fotoğrafı çektirmek için 50 metre yüksekliğe tırmandı. Reşide Karataş, eşinden mutlu anını ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekmesini istedi. Kayaların üstüne çıkan ev hanımı genç kadın, fotoğraf çekileceği anda dengesini kaybederek 50 metrelik uçuruma yuvarlanıp ağır yaralandı. Coşkun Karataş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Dağın eteğine kadar gelen sağlık ekipleri olay yerine ulaşamayınca Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü AKS 110 ekibinden destek istedi.

   AKS ekipleri, halatlarla talihsiz kadını düştüğü uçurumdan kurtardı. Ağır yaralı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Reşide Karataş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morguna'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AİLESİ EVLENMESİNİ İSTEMEDİ, KAÇTI

  Genç kızReşide Karataş'ın bir süre önce ailesinden evlenmek için izin istediği ve olumsuz cevap aldıktan sonra Coşkun Karataş'a kaçarak nikahlandığı öğrenildi. Çiftin bu ay içinde düğünleri yapılacağı öğrenildi.