Gülben Ergen Bayındır'a okul yaptıracak

İzmir Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’ne katılanlar hem çiçeğe hem de müziğe doydu. Festival kapsamında 20 bin kişiye konser veren sanatçı Gülben Ergen, Bayındır’a bir okul yaptırma sözü verdi. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali hem çiçekseverlere hem de müzik ve eğlenceyi sevenlere kucak açtı.

Festivali ziyaret edenler gündüz çiçeklerin renk cümbüşü içinde güzel kokularını içine çektiler, akşamleyin müzikle doyasıya coştular. Son yıllarda yaptığı atılımlar ve alım garantili sözleşmelerle adını duyuran ve Çiçeğin Kenti olarak bir marka haline gelen Bayındır, bu yıl da gerçekleştirdiği çiçek festivali ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yaptığı festival geçen senelerde olduğu gibi yine ziyaretçi akınına uğradı. Festival alanında bulunan yüzlerce çeşit çiçeğin ve farklı ürünlerin stantlarını gezen ziyaretçiler ayrıca gündüz yapılan etkinlikleri izleme imkanı buldu. Çiçek kokuları içinde müziği doyasıya yaşamak isteyen ziyaretçiler akşam konserlerinde coştu. Festivalin birinci gününde Ertuğrul Günay’ın da izlediği Anadolu Flarmoni Orkestrası ile Yaşar konserleri izleyenleri büyüledi. Yaklaşık 20 bin kişinin şehir stadyumunu doldurduğu festivalin ikinci gününde akşam, önce Kültür Bakanlığı Halk Dansları Topluluğu ve Korosu ile dizilerde okuduğu türkülerle de tanınan sanatçı Ender Balkır sahne aldı.

Gecenin finalinde ünlü sanatçı Gülben Ergen sahneye çıktı. Kalabalık karşısında oldukça memnun gözüken Ergen, izleyicilere daha yakın olmak için onları sahne önüne çağırdı. Şarkılarını binlerce seveniyle birlikte söyleyen ünlü sanatçı bir ara sahne önündeki kalabalığın içine girerek şarkılarını protokolün yanında seslendirdi. Sergilediği başarılı sahne performansıyla göz dolduran sanatçı, ‘Durdurun Dünyayı’, Hayat bi gün’, ‘Şıkır şıkır’, ‘Aşk hiç bitmez’, ‘Uçacaksın’, ‘Sade ve sadece’, ‘Kör aşık’ ve ‘Merhaba’ gibi albümlerinden seçtiği sevilen şarkılarını seslendirdi. Aynı zamanda çocuk sevgisi ile tanınan sanatçıya, her yaştan Bayındırlı ilgi gösterdi. Hayranları, sanatçıdan imza alabilmek ve fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in kendisine verdiği çiçek ve hediyeleri kabul eden Gülben Ergen, başkanın kendisinden en son Kars’ta yaptırdığı okul gibi, Bayındır’a da bir okul yaptırması ricasını kırmayarak kabul etti. Ergen’in binlerce Bayındırlının karşısında verdiği okul sözü alkış aldı. Festival son gününde zeybek ve mevlevi gösterileriyle sona erdi.