Murat Boz’dan albüm müjdesi

    Ozan Çolakoğlu’yla yeni albüm çalışmalarına başladığını söyleyen Murat Boz, “Zamanı geldiğinde bu oldu dediğimde yeni albümümü çıkartacağım” dedi. Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Boz, sahne aldığı Bursa’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

   Gençlik festivali kapsamında Kent Meydanı’nda sahne alan ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Murat Boz’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hayranlarının sevgi gösterisinden memnun olan Boz, şarkılarını gençlerden oluşan koro eşliğinde söyledi. Boz, konseri izlemeye gelen herkesten alkış topladı. Bursalıların ilgiyle izlediği konserde Boz, ’Aşk Öpücüğü’, ’Vazgeçmem’ ve ’Geri Dönüş Olsa’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

   Enerjisiyle hayranlarını coşturan sanatçıya konseri sırasında dansçıları da eşlik etti. Konser öncesi açıklamalarda bulunan Murat Boz, “Bu yıl O ses Türkiye ben olmasam da her daim birinciliğe oynayacaktır. Hadise’yle O ses Türkiye’de çok eğleniyoruz. Bu sene ben programa katılırsam Acun’a söyleyeceğim bizi Hadise’yle yan yana oturttursun hatta Ebru’yla Hadise arasına oturursam benim için muhteşem bir fırsat olur” dedi. Boz, “Geçen yıl O ses Türkiye’de benim ekibimden şampiyon olan Oğuz Berkay Fidan’la beraber düet yaptık. Şarkıları çok beğenildi.

   İkinci düete hazırlanıyoruz” şeklide konuştu. Spor’un hayatımda her zaman var olduğunu söyleyen Murat Boz, “Konserlerden zaman zaman vakit ayıramadığım oluyor. Geçen sene fazla kilolu değildim çekilen fotoğraflarımda ters ışıktan dolayı kilolu çıkmışım her zaman kilomu koruyorum’ dedi. Ozan Çolakoğlu’yla yeni albüm çalışmalarına başladığını söyleyen Murat Boz, “Zamanı geldiğinde bu oldu dediğimde yeni albümümü çıkartacağım” şeklinde konuştu.